Leed-Vermaak het smartlappen koor uit Franeker

Binnenkort

Er ligt veel moois in het verschiet:

Op 26 juni hebben we een wereldpremière! Zet uw pc, laptop, smartfone aan en stream Omrop Fryslân live: Wy binne útnoege om op freedtemiddei 26 juni mei Leed-Vermaak te sjongen by Willem Wâldpyk yn 'e studio yn Ljouwert yn it programma "Noardewyn-live' fan Omrop Fryslân Radio. It giet om 4 ferskes tusken 13.00 oere en 14.00 oere.

Wy binne tige grutsk!

Op dezelfde dag, laten we ’s avonds van ons horen bij Samenloop voor Hoop in Franeker. Dit is een 24 uur durend lokaal wandelevenement van KWF Kankerbestrijding georganiseerd door vrijwilligers. We treden op omstreeks 20.30 uur.

Op 9 juli verzorgen we een optreden, ook in Franeker, op het Bolwerk ter promotie van de Bolwerk theehuisjes die gedurende de zomermaanden open zijn voor toeristen. Dit zal in het begin van de middag zijn. De juiste tijd wordt nog bekend gemaakt.

Tevens zijn we gevraagd een optreden te verzorgen,  ook in Franeker, tijdens de midzomeravond braderie in de stad Franeker. Ook deze datum en tijd wordt nog nader bekend gemaakt.

Op 13 september  treden we op in de Willemshaven in Harlingen. We zingen het schip  met de bewoners van zorgcentrum de Spiker, de haven binnen als zij terugkomen van een vakantie op Terschelling. We zingen twee blokjes van een half uur, met een half uur pauze. Te beginnen om 19.30 uur

Op de zaterdag 19 september,  de zaterdag van de Agrarische Dagen, 2015 treden we ’s middags op voor en bij de Koornbeurs, we flyeren dan voor het Korenfestijn op 18 oktober in de Koornbeurs.